"Укрзалізниця" не визнає нарахований ДФС мільярдний борг

Понеділок, 24 жовтня 2016, 18:14

В "Укрзалізниці" заявили, що Державн фіскальна служба некоректно подає інформацію щодо несплати податків підприємствами залізничної галузі.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

"Укрзалізниця" наголошує, що не може визнати факт несплати донарахованих податків в зазначеному ДФС обсязі, зокрема, у зв’язку з відсутністю документації за 2013-2015 роки по низці підприємств залізничної галузі", - повідомляє компанія.

Як наголошується, у зв’язку з відсутністю значної кількості первинних документів оскаржується об’єктивність донарахувань 625 млн гривень податків щодо діяльності підприємств Придніпровської залізниці, розташованих в окупованому Криму.

Реклама:

"Підприємствами ПАТ "Укрзалізниця" на сьогодні визнано лише 2,4 млн гривень із 2 млрд гривень донарахованих податківцями коштів за результатами перевірок діяльності в 2013-2015 роках державних підприємств залізничної галузі, які знаходяться в стадії ліквідації", - йдеться у повідомленні.

"Решта донарахувань податків оскаржується підприємствами галузі в адміністративному або судовому порядку", - повідомляє компанія.

Раніше Державна фіскальна служба заявила про ухилення ПАТ "Укрзалізниця" від сплати податків в розмірі 1,85 млрд гривень.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!