"Електроважмаш" приховав ціни на сталь за 78 мільйонів гривень

Четвер, 20 жовтня 2016, 10:08

Державне підприємство "Завод "Електроважмаш" 5 та 6 жовтня уклало угоди з ТОВ "Укр Ріелт Груп" щодо постачання металопродукції на 77,80 млн гривень.

Про це повідомляється у системі "Прозорро", передають "Наші гроші".

Одна угода передбачає постачання 1,13 тон поковки сталь 30 ХМА на 32,90 млн гривень. Договір буде діяти до серпня 2018 року.

Другий договір буде діяти до кінця липня 2017 року і передбачає постачання 222 тисячі кг шин ШММ за 44,90 млн гривень.

Реклама:

При цьому "Електроважмаш" не оприлюднив ціни на окремі найменування замовлених товарів.

ТОВ "УкрРіелт Груп" була заснована в жовтні 2014 року під назвою "Українська промислова група ЛТД" в Запоріжжі місцевим мешканцем Денисом Москаленко.

Зараз власниками фірми вказаний житель Запоріжжя Олександр Левицький та мешканець окупованого Донецька Олександр Федорчук. Останній з липня цього року займає посаду керівника фірми, він також є власником ТОВ "Еколайф-сервіс".

Денис Москаленко також є засновником низки фірм, наприклад, ТОВ "Згода" та ТОВ "Консалтингово-правова група "Діалог". Остання фірма вказала як контактний номер телефону, який також при реєстрація вказало ТОВ "Запорожснабпромконтакт" - 0612830926.

Власником цього підприємства є Федір Москаленко - батько Дениса Москаленка. На початку минулого року ДФС у Запорізькій області відкрила кримінальне провадження, підозрюючи батькову фірму в ухилянні від сплати податків на 3,7 млн гривень.

"Запорожснабпромконтакт" також розігрувала тендери у системі "Енергоатому" з фірмами ТОВ "ТБ "Промислові системи, ЛТД" та ТОВ "Енпром", що мали однакові номери телефонів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: