"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Саудівська Аравія може розмістити євробонди на 17,5 мільярда доларів

Середа, 19 жовтня 2016, 17:36

Саудівська Аравія планує розмістити три транші єврооблігацій, номінованих в доларах, на загальну суму до 17,5 мільярда доларів.

Про це повідомило джерело в банківських колах, передає "Прайм".

Саудівська Аравія з 12 жовтня проводила road show єврооблігацій в доларах. Королівство збирається розмістити євробонди на п'ять, десять і тридцять років.

Новий орієнтир прибутковості по п'ятирічному траншу встановлений в діапазоні 135-145 базисних пунктів до американських казначейських облігацій (US Treasuries), 165-175 базисних пунктів по 10-річному і 210-220 базисних пунктів по 30-річному траншу.

Реклама:

Спочатку емітент орієнтував на премію до US Treasuries близько 160 базисних пунктів по п'ятирічному траншу, близько 185 базисних пунктів - з 10-річного і близько 235 базисних пунктів - з 30-річного.

Організаторами розміщення виступають Citi, HSBC і J.P. Morgan, а також Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Goldman Sachs, Morgan Stanley, MUFG, NCB Capital.

Раніше агентство Блумберг з посиланням на обізнані з ситуацією джерела повідомляло про плани розміщення Саудівською Аравією євробондів щонайменше на 10 мільярдів доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!