Кабмін створив Офіс сприяння інвестиціям

Середа, 19 жовтня 2016, 14:49

Кабінет міністрів прийняв постанову про створення Офісу сприяння інвестиціям і призначив його директора.

Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні уряду 19 жовтня, передає liga.net.

"Пріоритет номер один - це паростки того економічного зростання, які ми бачимо, і іх потрібно підтримувати. Перше - це залучення інвестицій, це збільшення нашого експорту, розвиток туризму і відновлення промисловості. Це не тільки завдання Офісу, це завдання для всіх нас - центральної влади, як в особі Кабміну і всіх урядових органів, так і завдання місцевої влади, завдання бізнес-омбудсмена", - зазначила перший заступник міністра фінансів Оксана Маркарова.

За словами Маркарової, завданням Офісу є координація діяльності і комунікації з інвесторами в Україні.

Реклама:

Директором Офісу сприяння інвестиціям призначений керівний партнер київського офісу CMS Cameron McKenna LLC Данило Білак.

"У Данила є 25-річний досвід роботи в Україні, він блискучий канадський юрист з великим українським серцем. Ці 25 років він працював з багатьма інвесторами та проблемами їх залучення сюди", - сказав він.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що має намір призначити Данила Білака своїм радником.

Нагадаємо, в серпні 2016 Кабмін оголосив плани створення Офісу сприяння інвестиціям. Планується, що він буде діяти як консультативно-дорадчий орган уряду, буде займатися розвитком інвестиційного потенціалу України, залученням міжнародних топ-інвесторів і супроводом їх інвестицій, просувати країну в світі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!