Samsung зупинила виробництво Galaxy Note 7

Понеділок, 10 жовтня 2016, 08:59

Південнокорейська компанія Samsung Electronics тимчасово зупинила експортне виробництво смартфонів Galaxy Note 7 через появу повідомлень про загорання їх акумуляторів.

Про це пише Yonhap з посиланням на анонімне джерело.

За словами співрозмовника агентства, тимчасово не працюватиме завод компанії у В'єтнамі, який займається безпосередньо виробництвом продуктів розробника на експорт і міжнародними поставками.

На початку вересня Samsung звернулася до власників своїх смартфонів Galaxy Note 7 з рекомендацією якомога швидше обміняти пристрої.

Реклама:

Компанія заявила про те, що девайси можуть перегріватися під час користування і вибухати. Причиною стали проблеми з акумулятором, оскільки всередині смартфонів були встановлені батареї з дефектом.

Всього Samsung відкликав близько 2,5 млн раніше проданих пристроїв в різних країнах. За два дні після старту кампанії розробник втратив 22 млрд доларів.

На початку жовтня продажі смартфона Galaxy Note 7 були відновлені в Південній Кореї. У перший день продажів, 1 жовтня, компанія продала 16 тис. пристроїв.

У перспективі, за даними аналітиків, обсяг продажів збільшиться до 20 тис. смартфонів в день.

Як відомо, раніше комісія з безпеки споживчих товарів США (CPSC) оголосила про відкликання в країні Samsung Galaxy Note 7 через проблеми з акумулятором.

Раніше користувачі Samsung Galaxy Note 7 повідомили про загорання телефонів під час підзарядки.

Після цього Samsung відклав початок поставок нових Galaxy Note 7. Слідом за цим Федеральне авіаційне управління США рекомендувало пасажирам не користуватися Samsung Galaxy Note 7 під час польоту.

З такими ж рекомендаціями виступили три австралійські авіакомпанії, в тому числі найбільша в країні Qantas.

РБК

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!