"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Фірташ більше не голова Федерації роботодавців

Вівторок, 6 вересня 2016, 13:34

Федерацію роботодавців України очолив голова спостережної ради ВАТ "Ветропак Гостомельський склозавод" та президент Асоціації підприємств скляної промисловості Дмитро Олійник.

Про це йдеться у прес-релізі ФРУ.

Заступниками новообраного голови Федерації роботодавців стали: Олег Боярин - голова Наглядової ради ПрАТ "Єврокар", голова Федерації роботодавців автомобільної галузі, Володимир Цибульський - Генеральний директор АТ  "СКФ Україна", голова Волинського обласного об'єднання організацій роботодавців, Григорій Дашутін - президент концерну NICMAS.

Також заступниками Олійника стали Анатолій Гіршфельд - президент ІГ  "УПЕК", голова об’єднання організацій роботодавців Харківської області,Андрій Антонюк - голова Федерації роботодавців Києва, Євген Лапін - голова Сумського обласного об’єднання організацій роботодавців.

Реклама:

Дмитро Олійник у 2010-2011 роках вже очолював Федерацію роботодавців України, а з кінця 2011 року до сьогоднішнього дня був заступником Голови ФРУ з економічних питань.

Як відомо, до Олійника федерацією керував бізнесмен Дмитро Фірташ.

У США Фірташа звинувачують у тому, що він за допомогою хабарів на загальну суму у 18,5 мільйонів доларів хотів отримати дозволи на видобуток титану в Індії. Олігарху загрожує до 50 років тюрми і конфіскація всіх активів.

Нагадаємо, навесні 2015 року у суді першої інстанції Фірташ здобув перемогу, його адвокати домоглися відмови у видачі олігарха до США.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!