Вірменія також заборонила імпорт свинини з України

Неділя, 4 вересня 2016, 16:32

Державна служба безпеки продуктів харчування Мінсільгоспу Вірменії ввела заборону на імпорт свиней і продуктів зі свинини з України.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства, пишуть "РИА Новости".

За даними відомства, під заборону, зокрема, потрапляють живі свині, їх генетичні матеріали, свинина і інше м'ясна сировина зі свинини, м'ясо диких свиней, готова продукція, в якій міститься свинина, рогокопитное сировину, шкури і кишки, щетина, мисливські трофеї, а також всі види кормів для свиней і комбікорми за винятком комбікормів, що містять синтетичні та хімічні компоненти.

"Метою подібного наказу глави Держслужби є запобігання проникнення до Вірменії зареєстрованої на території України серед свиней африканської чуми", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Як зазначили у відомстві, інформація про те, що на Україні зареєстровано дане захворювання, розміщена на офіційному сайті Всесвітньої організації з охорони здоров'я тварин (OIE).

Нагадаємо, як стало відомо раніше, Білорусь з 1 вересня ввела тимчасові обмеження на ввезення свинини з Волинської та Вінницької областей України через африканську чуму свиней (АЧС).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: