Fujikura побудує в Україні ще чотири заводи - Гройсман

П'ятниця, 30 вересня 2016, 19:01

Керівництво компанії Fujikura обіцяє побудувати в Україні ще 4 заводи.

Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час церемонії відкриття заводу електрообладнання і автозапчастин компанії Fujikura, передає "Укрінформ".

"Я запитав у керівництва компанії Fujikura про їх плани. Вони відповіли, що побудують ще додатково 4 заводи", - повідомив глава уряду.

Він також наголосив, що Кабмін забезпечить усі належні умови для іноземних інвесторів, щоб вони почували себе безпечно та достойно, а їх інвестиції приносили прибуток.

Реклама:

"Хочу сказати, що усі ті, хто має відношення до реалізації даного проекту, зробили велику справу. Хочу подякувати усім, хто вирішив інвестувати в Україну, і хочу сказати: ви не помилилися", - сказав Гройсман.

"Ми створимо усі належні умови, щоб ви почували себе безпечно, достойно і щоб ваші інвестиції приносили вам прибуток", - зазначив прем'єр.

Як повідомлялося, про намір Fujikura інвестувати 75 млн доларів  у будівництво заводу у Львові на 3 тис. робочих місць в рамках індустріального парку "Рясне-2" Держінвестпроект повідомляв ще у квітні 2014 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: