Facebook запускає мережу для офісних працівників

Четвер, 29 вересня 2016, 17:37

Нова мережа від Facebook для корпоративного спілкування запрацює в жовтні.

Про це пише liga.net з посиланням на USA Today.

Соціальна мережа називається Facebook at Work. Вона була запущена ще на початку 2015 року, правда в закритому тестовому режимі. Понад 450 компаній мали можливість її протестувати, включаючи Heineken і Royal Bank of Scotland.

"Facebook at Work дозволяє нашому персоналу спілкуватися, обговорювати і вирішувати проблеми швидше і ефективніше, ніж електронна пошта", - коментує Кевін Хенлі, директор по дизайну в Royal Bank of Scotland.

Реклама:

Зовні нова мережа схожа на традиційний Facebook, але в ній можна зареєструватися без прив'язки до основного, особистого профілю.

Завдання Facebook at Work в тому, щоб допомогти співробітникам компаній обмінюватися ідеями, використовуючи повідомлення, оновлюючи статуси і об'єднуючись в групи. При цьому їх не буде відволікати від роботи стороння інформація.

Користувачам запропонують корпоративні чати для роботи і різні ліцензовані програми прямо в системі. Також буде налагоджена особлива система відеозв'язку.

Передбачається, що нова соціальна мережа дозволить Facebook конкурувати з офісними пакетами і корпоративними мережевими системами таких компаній, як Google, Microsoft і LinkedIn.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!