Державіаслужба відмовила в ліцензії авіакомпанії "Українські крила"

Середа, 28 вересня 2016, 14:51

Державна авіаційна служба України відмовила у видачі ліцензії на перевезення пасажирів, вантажів авіаційним транспортом ТОВ "Авіакомпанія "Українські крила" Київ).

Згідно з наказом Державіаслужби №756 від 26 вересня, відмова мотивована положеннями статті 12 закону "Про ліцензування видів господарської діяльності", передає "Інтерфакс-Україна".

Зазначені в наказі пункти закону свідчать, що підставою для залишення заяви про отримання ліцензії без розгляду є: заява або хоча б один з документів, який додається до заяви про отримання ліцензії: підписаний особою, яка не має на це повноважень; оформлений з порушенням вимог закону, складено не за встановленою формою або не містить даних, які обов'язково вносяться в них згідно з цим законом.

Авіакомпанія повинна подати заяву на право отримання ліцензії повторно.

Реклама:

Компанія "Українські крила" зареєстрована в Києві в січні 2016 року, її статутний капітал становить 5,714 млн грн.

Відповідно до реєстру цивільних повітряних суден, в парку компанії знаходяться два літаки Boeing 737-500 реєстраційними номерами UR-BAA і UR-CNE 1997 і 1990 року випуску відповідно. Зазначені літаки раніше перебували в парку авіакомпанії "Браво".

Крім того, засновниками "Українських крил" є фізособи Анатолій Кірашенко і Любов Орлова, які раніше були співвласниками авіакомпанії "Браво".

Сама ж авіакомпанія "Браво" заснована в квітні 2012 року. Її основний партнер в Україні - авіакомпанія UM Air, президентом якої є Родриг Мерхеж, а одним з кінцевих бенефіціарів Олена Мерхеж.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!