"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Суд залишив під арештом рахунки та майно компаньйона Курченка - Кошеля

Вівторок, 27 вересня 2016, 20:59

Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення суду першої інстанції, яким було накладено арешт на рахунки та майно колишнього топ-менеджера "Східно-європейської паливно-енергетичної компанії" (СЄПЕК) Андрія Кошеля.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Апеляційного суду України, оприлюдненому у вівторок, передає "Інтерфакс-Україна".

"За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: ухвалу слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва від 10 серпня 2016 р. - залишити без змін; апеляційну скаргу, подану в інтересах підозрюваного Кошеля А.П., - залишити без задоволення", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, Кошель є співвласником трастового фонду бізнесмена і власника групи компаній СЄПЄК Сергія Курченко.

Реклама:

Кошеля затримали просто на кордоні під час спроби виїхати у Польщу.

Як вказано у статті на "Українській правді", Кошель, який, за документами вклав у статуний капітал "СЄПЕК" 100 мільйонів гривень, довгий час керував цією компанією, тож для розслідування схем Курченка він є одним із ключових персонажів.

1 липня Апеляційний суд Києва відмовився змінювати запобіжний захід екс-заступнику голови правління НАК "Нафтогаз України" Олександру Кацубу, який проходить у "справі Курченка" як підозрюваний у створенні злочинної організації і перевищенні службових повноважень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: