Xiaomi представила розумний телевізор з 65-дюймовою панеллю 4K за 900 доларів

Вівторок, 27 вересня 2016, 15:02

Компанія Xiaomi у вівторок в Пекіні офіційно представила три моделі розумного телевізора Mi TV 3S.

Про це пише itc.ua.

Як зазначається, виробник анонсував три моделі Mi TV 3S: флагманська модель Mi TV 3S Home Theater Version вартістю 900 доларів, "стандартна" модель Mi TV 3S Standard Edition, оцінена в 750 доларів, і найдоступніша модель вартістю 525 доларів.

Новинка отримала новий корпус з легкого алюмінієвого сплаву з декоративними рамками. Останні мають подвійні грані з "діамантовою" окантовкою і кутом зрізу 45°, сітчасту поверхню і пофарбовані в золотистий колір.

Реклама:
 

У найбільш тонкому місці товщина телевізора становить 9,9 мм, в найбільш товстому (біля основи) - 37,6 мм. Це справедливо по відношенню до всіх трьох моделей.

Топова версія Mi TV 3S Home Theater Version побудована на 65-дюймовій панелі Samsung True 4K роздільною здатністю 3840х2160 пікселів.

 

Вона виділяється новою високоякісною акустичною системою з 2,25-дюймовими широкодіапазонними динаміками з підтримкою об'ємного звучання, збільшеною на 75% гучністю звучання, глибокими низькими і чіткими високими частотами, а також підтримкою бездротового з'єднання 5G.

Наступна модель - Mi TV 3S Standard Edition. Як і модель Mi TV 3S Home Theater, вона має 65-дюймовий екран Samsung True 4K, доповнений процесором обробки зображень п'ятого покоління з підтримкою HDR.

До переваг також віднесена підтримка апаратного декодування і технології об'ємного звучання DTS.

І, нарешті, остання базова модель Mi TV 3S з 55-дюймовим екраном. На жаль, ціна і діагональ екрану - це все, що відомо про новинку на даний момент.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!