Ціни на нафту знижуються в очікуванні даних щодо запасів в США

Вівторок, 27 вересня 2016, 09:00

Світові ціни на нафту у вівторок знижуються після значного зростання днем раніше на тлі фіксації інвесторами прибутку в очікуванні даних щодо тижневої динаміки запасів сировини в США.

Про це свідчать дані торгів, передає "Прайм".

Станом на 8:07 вартість грудневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent знижувалася на 0,19% - до 47,83 долара за барель. Ціна листопадових ф'ючерсів на нафту марки WTI опускалася на 0,11% - до 45,88 долара за барель.

У понеділок вартість нафти зростала більш ніж на 3%, оскільки інвестори відігравали коментарі міністра енергетики ОАЕ Сухейль аль-Мазруі.

Реклама:

Він закликав усіх членів ОПЕК підтримати будь-яку можливу ініціативу з відновлення ринку нафти, яка може бути запропонована в Алжирі на неформальній зустрічі країн-членів організації.

У вівторок інвестори вирішили зафіксувати отриманий прибуток в очікуванні даних від API, які будуть опубліковані пізніше. Крім того, міністерство енергетики США в середу повідомить свої дані щодо тижневої динаміки запасів нафти в країні.

За прогнозами аналітиків, опитаних агентством Рейтер, комерційні запаси нафти в США за тиждень зросли на 2,753 мільйона барелів - до 507,353 мільйона барелів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: