Насіров: Митниці направили на ремонт доріг 850 мільйонів

Четвер, 22 вересня 2016, 16:08

З вересня 2015 року у спеціальні фонди на поточний ремонт автомобільних доріг митницями ДФС перераховано понад 1,4 млрд грн.

Про це заявив голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров, йдеться у повідомленні ДФС.

"Митниці Волинської, Одеської, Чернівецької, Львівської областей та міста Києва, які беруть участь у "дорожньому експерименті", за вісім місяців 2016 року спрямували на реконструкцію та ремонт доріг 854 млн грн", - повідомив очільник відомства.

"Результати експерименту засвідчують, що подібна ініціатива є ефективною та має хороші перспективи", - наголосив посадовець.

Реклама:

Насіров нагадав, що з вересня в Україні реалізується безпрецедентний експеримент, спрямований на розвиток інфраструктури зазначених регіонів, - 50% від суми перевиконання щомісячних планових митних платежів направляється у спеціальні фонди відповідних регіональних бюджетів.

Пілотний проект торкнувся спочатку Одеської, Волинської, Львівської та Чернівецької областей, а в січні цього року до нього приєднався Київ.

"Найбільшу ефективність у цьому році продемонстрували Київська міська, Львівська та Чернівецька митниці – за січень-серпень на ремонт доріг було спрямовано відповідно 313 млн грн, 283 млн грн та 158 млн грн", - зазначив голова ДФС.

Загалом, з початку експерименту до спеціальних фондів на поточний ремонт автомобільних доріг спрямовано більше 1,4 млрд грн.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!