"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Dragon Capital купила торговий центр "Піраміда"

Понеділок, 12 вересня 2016, 17:42

Компанія Dragon Capital Investments Limited, яка входить до групи компаній Dragon Capital, завершила операцію з придбання ТЦ "Піраміда".

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Як зазначається, Dragon Capital купила у групи американських і британських інвесторів 100% акцій компанії "1849 Apollo Overseas I Limited" (Кіпр), засновника ТОВ "Атлантик-Пасифік Венчурз" (Київ), у власності та в управлінні якої знаходиться торговий центр. Сума угоди не розголошується.

"ТЦ "Піраміда", завдяки своєму унікальному розташуванню, ефективній концепції і правильному пулу орендарів, є одним з найбільш успішних торгових центрів Києва, який генерує стабільний і прогнозований орендний дохід", - говорить Володимир Тимочко, керуючий директор, керівник напрямку прямих інвестицій Dragon Capital.

Реклама:

"Не дивлячись на падіння купівельної спроможності, ми вважаємо, що ринок торговельної нерухомості Києва, і особливо Дарницького району, не насичений і має потенціал для зростання. У нас є 15-річний досвід і експертиза на ринку торговельної нерухомості, і ми знаємо, як поліпшити якість і продуктивність ТЦ "Піраміда", - додав він.

ТЦ "Піраміда" був побудований в 2004 році в Дарницькому районі Києва. Загальна площа торгового центру становить 16 тисяч кв. м, орендна площа - понад 12 600 кв.м.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!