Держгеонадра відтермінувала зупинення трьох спецдозволів "Укрнафти"

Четвер, 1 вересня 2016, 14:16

Державна служба геології та надр відтермінувала зупинення дії трьох спеціальних дозволів на користування надрами на Харківцівському, Глинсько-Розбишівському та Рудівсько-Червонозаводському родовищах вуглеводнів в Полтавській області до 20 вересня.

Про це повідомляє прес-служба Держгеонадра.

Як наголошується, таке рішення було прийняте з огляду на звернення від Полтавської ОДА,  ПАТ з газопостачання та газифікації "Гадячгаз", НАК "Нафтогаз" та  ПАТ "Укрнафта" до Служби та надання ПАТ "Укрнафта" інформації про погашення заборгованості.

"В повідомленні "Укрнафти" йдеться про те, що станом на 30 серпня надрокористувач погасив борг по цим родовищам у розмірі 28,615 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Наразі Держгеонадра чекає інформацію від ДФС щодо погашення боргу", - повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, 23 серпня Держгеонадра видала наказ про зупинення дії трьох спеціальних дозволів на користування надрами, що належать ПАТ "Укрнафта".  Причиною стала велика заборгованість перед державним бюджетом з рентної плати.

В "Укрнафті" повідомили, що звернуться до суду, якщо Держгеонадра призупинить дії трьох спеціальних дозволів на користування надрами.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: