"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укргазвидобування" купить у Пінчука труб на півмільярда

Понеділок, 8 серпня 2016, 18:49

ПАТ "Укргазвидобування" 4 серпня акцептувало пропозиції ТОВ "Інтерпайп Україна" з постачання обсадних труб за 565,2 млн гривень.

Про це свідчать дані сайту Zakupki.prom.ua.

У відповідних торгах також взяли участь ТОВ "Метал-Імпекс", "Дніпровський завод бурового обладнання", "Дніпровський трубний завод", "Нафтосервіс" і компанія "Енерго-Інвест", які запропонували більш високу ціну за товар.

Як повідомлялося, "Укргазвидобування", 100% акцій якого належить НАК "Нафтогаз України", є найбільшою газодобувної компанією країни, що забезпечує близько 75% загального видобутку газу.

Реклама:

"Інтерпайп" входить в десятку найбільших в світі виробників безшовних труб, третій за величиною виробник суцільнокатаних залізничних коліс в світі. Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук.

Нагадаємо, у травні "Укргазвидобування" придбало у "Інтерпайпу" труб на 270,42 млн гривень, у квітні - на 84,93 млн гривень.

Як повідомлялося, у грудні 2015 року членом правління "Укргазвидобування" був призначений Олександр Романюк, який до цього працював радником генерального директора "EastOne Group" Віктора Пінчука.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: