"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У ГПУ наполягають: Клименко є підозрюваним у низці злочинів

Понеділок, 29 серпня 2016, 20:38

Головна військова прокуратура проводить розслідування у кримінальному провадженні стосовно Олександра Клименка, який підозрюється у вчиненні низки кримінальних правопорушень.

Про це повідомила прес-служба Генпрокуратури у відповідь на заяву адвоката Клименка про те, що екс-міністр нібито не має статусу підозрюваного.

У відомстві уточнили, що Клименка підозрюють в участі в організованій злочинній організації, вчиненні у її складі особливо тяжкого злочину проти держвласності, злочинів середньої та невеликої тяжкості у сфері господарської та службової діяльності, що заподіяло тяжкі наслідки у вигляді матеріальної шкоди державі в розмірі 3,1 млрд грн, тобто в особливо великих розмірах.

"У зв’язку з його неявкою 19 серпня на виклик до слідчого (...) для вручення повідомлення про зміну раніше повідомленої підозри та повідомлення про нову підозру, а також встановленням факту його перебування за межами України, підозру Клименку було вручено у відповідності до вимог КПК України – у спосіб, передбачений цим Кодексом для вручення повідомлень", - зазначили у ГПУ.

Реклама:

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: