МВС у 2017 році хоче на 22 мільярди більше

П'ятниця, 26 серпня 2016, 16:16

Міністерство внутрішніх справ розраховує в 2017 році на бюджет в 60 мільярдів гривень, що на 22,7 мільярда більше, ніж в цьому році.

Про це йдеться в матеріалі ЕП.

Згідно з матеріалами, які опинилися в розпорядженні ЕП, кошти потрібні як самому міністерству, так і структурам, які знаходяться в його веденні: Національної Поліції, Національної Гвардії, прикордонної та міграційної служб.

Так, в 2017 році МВС хоче 26,2 мільярда на Нацполіцію, що на 12,5 мільярда більше в порівнянні з 2016 роком. Також, в МВС хоче 9,7 мільярда на прикордонну службу, що на 4,47 мільярда більше в порівнянні з минулим роком. На держслужбу з надзвичайних ситуацій МВС планує виділити 8,1 мільярда, що на 3,2 мільярда більше з 2016 роком.

Реклама:

"Імітувати реформу і створення нових органів в системі МВС не буду. Або робимо все "без дурнів" і правильно, або це не до мене. Одна з небагатьох наших розпочатих реформ не повинна провалитися. Перехід - справа непроста і вимагає ресурсу і гігантських зусиль" , - заявив в коментарі ЕП Арсен Аваков.

У розмові з ЕП міністр фінансів Олександр Данилюк казав про те, що стосовно запитів на додаткові кошти "Мінфін поки тримає кругову оборону" і що вільних грошей у бюджеті немає.

"У нас план на безпеку і оборону - 5% ВВП. Це плюс 20 млрд грн в порівнянні з поточним роком. Вони (силові відомства - ЕП) можуть домовитися, як їх поділити", - говорить співрозмовник видання в Мінфіні.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!