ГПУ прийшла з обшуками до "Укргазвидобування"

Понеділок, 22 серпня 2016, 15:16

У понеділок, 22 серпня, працівники Генеральної прокуратури України проводять обшуки на підприємствах та в офісах ПАТ "Укргазвидобування".

Про це йдеться у повідомленні "Укргазвидобування" на сторінці в Facebook.

"Шановні партнери та колеги, приносимо вибачення за тимчасові незручності у оформленні документів та угод - в офісах та на підприємствах товариства проходять обшуки ГПУ", - повідомляє компанія.

"Приміщення не заблоковані, оскільки працівники "УГВ" сприяють роботі слідчих, техніку та засоби зв`язку вони також поки що не вилучають. Але робочий час фінансистів та юристів витрачається зараз не на клієнтів та постачальників, а на перевіряльників", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"З тих постанов, з якими служба безпеки "УГВ" вже ознайомилась, виходить, що обшуки проводяться в зв`язку з розслідуваннями справ 2012-2014 років, тобто за попередні періоди", - заявили в "УГВ".

Раніше ZIK з посиланням на свої джерела повідомив, що працівники прокуратури і СБУ провели обшук на території "Львівгазвидобування" ПАТ "Укргазвидобування", що розташоване на вулиці Рубчака, 27.

За інформацією співрозмовників видання, обшук стосувався впровадження систем автоматизованої бухгалтерії, яку начебто впровадили лише на папері.

"Альфа" зайшла, всіх поклала, слідчі винесли, що їм треба та й по всьому. Нікого не затримували", - повідомили джерела.

Речники обласного управління СБУ та прокуратури Львівщини повідомили, що у них такого кримінального провадження немає і що вони не були ініціатором цього обшуку. Відповідно, це робили силовики з Києва, пише видання.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!