МЕРТ починає конкурс на посаду керівника аеропорту "Бориспіль"

П'ятниця, 12 серпня 2016, 09:50

Мінекономрозвитку сформувало комісію по відбору керівників на 4 стратегічних держпідприємства: Міжнародний аеропорт "Бориспіль", "Укртрансхімаміак", "Електротяжмаш" та Маріупольський морський торговельний порт.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявила Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Ковалів.

"Процес запущено! Вже наступного тижня комісії розроблять, а Номінаційний комітет затвердить вимоги до кандидатів", - написала Ковалів.

За її словами, комісія опрацює документи та презентації, а також проведе співбесіди з потенційними CEO. До презентації Номінаційному комітету будуть допущені до 5 фіналістів на кожну вакансію.

Реклама:

Як повідомлялося, номінаційний комітет Кабміну ще в листопаді 2015 року відібрав на посаду генерального директора аеропорту "Бориспіль" Юрія Солончука, але він до цих пір не призначений на цю посаду, а міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що конкурс може бути проведений заново.

Раніше, фіналіст конкурсу на посаду керівника ДП "Електроважмаш" Жан-Андре Барбоза, з яким велись перемовини щодо призначення та умов контракту, вирішив прийняти пропозицію від іншого роботодавця.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: