"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укрзалізниця" запустить мобільний додаток для продажу квитків

Четвер, 11 серпня 2016, 12:30

ПАТ "Укрзалізниця" має намір до кінця 2016 року запустити мобільний додаток з продажу квитків на поїзди для користувачів пристроїв на операційній системі (ОС) Android.

Про це повідомив глава правління ПАТ Войцех Балчун в ході круглого столу в Американській торговельній палаті в середу, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, аналогічний додаток для користувачів смартфонів на ОС iOS буде запущено трохи пізніше.

"Мобільний додаток для продажу квитків на смартфони з операційною системою Android буде запущено вже в цьому році, а на iOS запустимо трохи пізніше, оскільки це питання об'єктивних процедур", - сказав він.

Реклама:

Балчун зазначив, що для впровадження сучасних інформаційних технологій в компанії створена спеціальна посада - директора з інформаційних технологій.

"Ми прийняли рішення створити посаду директора з інформаційних технологій. Я поставив перед ним завдання - протягом найближчих трьох місяців розробити стратегію інформатизації "Укрзалізниці", - уточнив він.

За словами Балчуна, прийнято також рішення про скасування системи резервування квитків для комерційних клієнтів. Планується залишити таку послугу тільки для державних установ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!