Кауфман хоче купити Platinum Bank - ЗМІ

Понеділок, 1 серпня 2016, 11:57

Український бізнесмен Борис Кауфман заявляє про намір придбати контрольний пакет акцій ПАТ "Платинум Банк" в кількості 75% + 1 акція.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку, пише liga.net.

Як повідомляється, 1 серпня 2016 року подано пакет документів до Національного банку України (НБУ) для отримання відповідного дозволу регулятора.

При цьому Кауфман намір взяти участь у підписці на нові акції та внести в статутний капітал Platinum Bank 120 млн грн.

Реклама:

"Я давно співпрацюю з Platinum Bank в різних напрямках бізнесу і завжди високо оцінював рівень менеджменту, культуру, цінності та філософію банку. Тому я готовий сконцентрувати контрольний пакет акцій і взяти участь у додатковій емісії банку в розмірі 120 млн грн", - цитує Кауфмана його прес -служба.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що акціонер Platinum Bank прийняв рішення про збільшення статутного капіталу фінустанови на 120 млн грн.

Кауфман є засновником інвестиційної компанії Vertex United, до складу якої входять активи готельного напряму ( "Брістоль", "Лондонська", "Президент-Готель"), медіа-активи (журнал "Фокус", "Фокус.Красівая країна", сайт focus. ua) і інвестиційні проекти.

Також Кауфман - співвласник найбільшої української дистриб'юторської компанії TEDIS Ukraine.

Platinum Bank - один з найбільших учасників банківської системи України. Банк відноситься до І групи банків згідно з рейтингом Національного банку України (понад 0,5% активів банківської системи).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: