Новий глава "Укрпошти": Я ні від кого, я чесно виграв конкурс

П'ятниця, 8 липня 2016, 11:06

Новий керівник "Укрпошти" Ігор Смілянський запевняє, що чесно виграв конкурс на посаду очільника компанії.

Про це він заявив в інтерв'ю "ЛігаБізнесІфнорм".

"Я вже втомився пояснювати, що я ні від кого. Я чесно виграв конкурс. І хоч мені кажуть, що в Україні так не буває, в моєму випадку - це дійсно так. Думаю, коли представлю команду - це стане очевидним для всіх. У мене абсолютно професійний інтерес, я нікуди не збираюся балотуватися, будувати політичну кар'єру і т.д", - відповів Смілянський.

Крім того, він зазначив, що існує три версії, що він людина Ахметова, ФСБ і Держдепу.

Реклама:

Також, новий керівник заявив, що не розуміє, як простежується його зв'язок з главою АП Борисом Ложкіним.

"Я чув і цю версію, але не зовсім розумію, як тут простежується зв'язок. Тема актуальна. І коли я зараз зустрічаюся з співробітниками та колегами, перше питання, яке всіх цікавить - це не те, що я буду робити в компанії, а чия я людина", - сказав він.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Володимир Омелян 4 липня представив колективу Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта" його нового керівника Ігоря Смілянського.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів 20 квітня 2016 року призначив менеджера американського офісу KPMG Смілянского главою правління "Укрпошти".

Смілянський більше 17 років пропрацював у сфері стратегічного, управлінського і фінансового консалтингу, має досвід роботи в Україні та інших країнах світу.

Отримав ступінь МВА в Georgetown University і ступінь Juris Doctor в George Washington University Law School.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: