Мінфін чекає від Ради пакет законів для траншу Євросоюзу

Четвер, 7 липня 2016, 14:21

Для отримання наступного траншу макрофінансової допомоги Європейського Союзу, Верховна Рада повинна розглянути і прийняти якомога швидше ряд законопроектів, зокрема про НКРЕКП та про службу в органах місцевого самоврядування.

Про це заявив заступник міністра фінансів з питань європейської інтеграції Юрій Буца під час другого засідання Комітету асоціації між Україною та ЄС, передає прес-служба Мінфіну.

"Ми очікуємо, що перегляд та оновлення стратегії з управління публічними фінансами буде завершено до кінця вересня 2016 року. Зустріч та обговорення у рамках Комітету асоціації Україна-ЄС - це чудова нагода надати нового імпульсу цьому процесу, із залученням міжнародних партнерів та недержавних суб’єктів", - зазначив Буца.

Він повідомив, що для отримання наступного траншу макрофінансової допомоги ЄС, Верховна Рада повинна розглянути і прийняти якомога швидше ряд законопроектів, зокрема про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг та про службу в органах місцевого самоврядування.

Реклама:

Буца запевнив, що українська сторона дуже зацікавлена в продовженні співпраці з Європейським Союзом у сфері оподаткування та управління державними фінансами.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!