Світовий гігант веб-аналітики SimilarWeb відкрив офіс в Україні

Вівторок, 5 липня 2016, 13:31

Одна з найбільш відомих у світі компаній з надання послуг веб-аналітики SimilarWeb Ltd (штаб-квартира в Лондоні) відкрила офіс розробки в Україні.

Про це повідомив засновник компанії Ор Оффер, передає "ЛігаБізнесІнформ".

"Офіс був відкритий, щоб посилити технічну сторону бізнесу з аналізу даних веб сайтів", - сказав він в інтерв'ю агентству Reuters.

За словами Оффера, компанія змушена була шукати персонал в нових регіонах, так як в Ізраїлі, де працює 52% його співробітників, відчувається нестача кадрів - інженерів, технарів і так далі.

Реклама:

"Йде суворий бій за кваліфікованих співробітників", - говорить Оффер. Його компанія виросла в чотири рази за останні два роки і зараз в ній вже працює близько 280 співробітників.

Крім ізраїльського, британського і українського офісу, SimilarWeb також має офіси в США і Росії.

SimilarWeb Ltd була заснована в 2009 році Ором Офером. Компанія надає послуги веб-аналітики, глибокого аналізу даних і бізнес аналітики для міжнародних корпорацій.

Загальний обсяг інвестиції в SimilarWeb вже становив близько 60 млн доларів. Зокрема в 2014 році в неї інвестував 18 млн доларів Південно-Африканський медіа гігант Naspers.

SimilarWeb аналізує по всьому світу дані 80 млн сайтів і 3 млн додатків. Найбільш відомі клієнти - PayPal, eBay, Adidas та інші.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!