Мінінфраструктури почне боротьбу з нелегальними київськими таксі

Середа, 27 липня 2016, 17:49

Міністерство інфраструктури спільно з КМДА, "Укртрансбезпекою" та Національною поліцією посилить контроль за діяльність автомобільних перевізників та обіця вивести всі автостанції на законну площину функціонування. 

Про це 27 липня заявив заступник Міністра інфраструктури Юрій Лавренюк, передає прес-служба відомства.

За його словами, всі автостанції Києва найближчим часом пройдуть атестації, а так звані "нелегальні" перевізники будуть викорінені зі сфери пасажирських перевезень. 

"МІУ разом із відповідальними департаментами КМДА, "Укртрансбезпекою" та Національною поліцією створять спеціальні комісії для систематичного контролю скупчень посадки та висадки пасажирів з місць, які не погоджені з КМДА та на яких не відкрито автостанції, задля того, щоб сфера пасажирських перевезень функціонувала лише в законному руслі", - повідомив Лавренюк. 

Реклама:

За його словами, тільки після легалізації всіх пунктів відправлення пасажирів, Мінінфраструктури разом із уповноваженими органами у сфері пасажирських перевезень зможе здійснювати дієвий контроль за діяльністю всіх пасажирських перевізників.

Він також додав, що "Укртрансбезпека" повинна взяти до відома роз’яснення Мінінфраструктури щодо спрощеної процедури відкриття автостанцій, для лібералізації ринку автотранспортних послуг на всіх рівнях сполучень. 

"Після легалізації всіх ключових місць автостанцій будуть проведенні системні рейди по нелегальним перевізникам, які уникатимуть сплати податків, отримання ліцензій та систематичних проведень технічних перевірок транспортних засобів", - повідомив Лавренюк.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: