Глава "Укравтодору" звільнив керівників служб автодоріг в 3 областях

П'ятниця, 22 липня 2016, 18:30

Керівник "Укравтодору" Євген Барах в ході колегії за участю всіх начальників служб автодоріг і облавтодорів прийняв рішення звільнити за систематичне невиконання обов'язків керівників служб автомобільних доріг в Донецькій, Миколаївській та Черкаській областях.

Про це йдеться в прес-релізі агентства, передає "Інтерфакс-Україна".

"Не останню роль в звільненні керівника служби автодоріг в Миколаївській області Олександра Антощука зіграла громадськість: численні звернення як від депутатів, так і від громадян в Facebook щодо неналежної роботи балансоутримувача доріг в регіоні", - наголошується в прес-релізі агентства.

Керівник Черкаського облавтодору отримав три тижні на усунення всіх недоліків в роботі дорожників.

Реклама:

Крім того, глава "Укравтодору" вирішив також звільнити директора фінансово-економічного департаменту Олега Загорняка.

"Ми відповідальні за дороги і за фінансування, яке отримали в цьому році. Ми не можемо допускати недбалість: якість виконуваних робіт - на першому місці. Більше не буде тих схем, за якими всі звикли працювати. Часи змінилися, змінилося бачення керівництва країни про становище справ в дорожній галузі. Просто так давати гроші ніхто не буде", - зазначив Барах.

За його словами, станом на 1 жовтня мають завершитися всі ремонтні роботи в країні. Кожна служба зобов'язана привести в порядок всю техніку для зимової експлуатації і, в разі необхідності, домовитися про додаткову.

"Зимовий період дуже складний для того, щоб ми мали таку розкіш, як підготовку до 1 листопада. Сьогодні я віддам відповідне доручення, щоб всі необхідні заходи з техніки, солі і протиожеледних матеріалів були виконані до 1 жовтня. Якщо в листопаді випаде сніг, ми повинні забезпечити належне транспортне сполучення і безпеку автомобілістів", - заявив Барах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: