"Укрсоцбанк" заявляє про захоплення невідомими "Азовської нафтокомпанії"

Понеділок, 11 липня 2016, 17:45

"Укрсоцбанк" заявляє про перехід під контроль невідомих ТОВ "Азовська нафтова компанія", нерухоме майно та обладнання якого, відповідно до відкриття виконавчого виробництва, описано, арештовано і є заставним майном банку.

Про це повідомляє прес-служба банку, передає "Інтерфакс-Україна".

"Азовська нафтова компанія повністю перейшла під контроль невідомих, поліція охорони втратила над ним контроль", - сказав представник прес-служби.

За його словами, 8 липня на територію АНК заїхав позашляховик "Хаммер" з невідомими людьми в масках, вибив ворота, всі представники Національної поліції, які здійснюють охорону заводу, були покладені на землю.

Реклама:

Згідно з листом спрямованим в "Укрсоцбанк" Маріупольським міжрайонним відділом управління поліції охорони в Донецькій області, о 11:30 8 липня в чергову частину управління поліції охорони надійшло повідомлення, що АНК захопили 30 невідомих осіб в масках, озброєних автоматичною нарізною зброєю з підстовбурними гранатометами.

Вони прибули на територію АНК на двох мікроавтобусах, двох легкових автомобілях і позашляховику "Хаммер" з великокаліберним кулеметом.

"Наряди Маріупольського МО УПО в Донецькій області чинили фізичний опір нападникам, однак під загрозою зброї після фізичного зіткнення були витіснені за межі об'єкта. З огляду на, що Маріупольський МО УПО є поліцією охорони..., забезпечує публічну безпеку і громадський порядок на об'єкті, то, з огляду на п'ятикратну чисельність і вогневу перевагу невідомих озброєних осіб, перехід до активних наступальних дій був необґрунтованим", - йдеться в повідомленні.

Згідно з ним, в зв'язку з тим, що сталося Кальміуський відділ поліції ГУНП в Донецькій області порушив кримінальне провадження за ст. 341 Кримінального кодексу України.

Азовська нафтова компанія - інвестиційний проект 1999 року вартістю понад 63 млн дол. Її загальна його площа становить 18 га.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: