Омелян розповів, скільки доріг відремонтують в 2016 році

Неділя, 5 червня 2016, 13:48

Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив про обсяги ремонту доріг, який буде здійснений за рахунок безпрецедентної суми, виділеної з бюджету в цьому році.

Про це він заявив в ефірі каналу "Україна", пише ЦТС.

"Наше завдання в цьому році відремонтувати капітально мінімум 1700 км по Україні, а також охопити ямковим ремонтом більшість українських автодоріг", - заявив він.

Також, глобальним завданням міністр бачить реформу всього "Укравтодору". Він повідомив про те, що буде проведено прозорий конкурс по вибору нового керівника організації.

Реклама:

Ще одним завданням є створення Дорожнього фонду.

Після створення Дорожнього фонду Омелян сподівається на впровадження пропорційного фінансування ремонту доріг державного значення і муніципальних доріг.

"До кінця літа ми повинні розробити пакет законодавчих змін і в вересні-жовтні прийняти його одноголосно в парламенті", - додав міністр.

Як повідомлялося, 2 червня міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив про звільнення Кабміном голови "Укравтодору" Андрія Батищева і призначення виконуючим обов'язки голови Держагентства першого заступника керівника Євгена Бараха.

Причин звільнення Батищева голова Мінінфраструктури не назвав.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: