"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Словацький сервіс замовлення таксі Hopin вийшов на український ринок

Середа, 29 червня 2016, 13:24

Мобільний додаток замовлення таксі Hopin (Словаччина) з 1 липня починає роботу в Києві.

Про це повідомив генеральний директор компанії Мартін Вінклер на прес-конференції в Києві в середу, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, за допомогою програми можна визначити вартість проїзду, тип авто, попередити водія про запізнення, відстежувати наближення автомобіля.

Мінімальне замовлення становить 40 грн, вартість проїзду 1 км - 6 грн.

Реклама:

За його словами до кінця поточного року компанія має намір вийти в Києві на кількість водіїв в 2 тис. і на 500 тис. замовлень на місяць.

Оплачувати проїзд в такому таксі можна готівкою або банківською картою через додаток.

Відповідаючи на питання про законність роботи, директор по маркетингу українського підрозділу компанії Вадим Юрик зазначив, що питання роботи врегульовано юридично, існує представництво в Україні, і зазначив, що ринок таксі, на жаль, в Україні поки неврегульований і близько 90% водіїв працює без дозвільних документів.

"Сподіваємося, що це питання незабаром вирішиться" - додав він, не уточнивши проте, яким чином регулюється питання сплати податків з діяльності таксистів.

Юрик додав, що компанія, перш ніж, дати дозвіл водієві працювати з нею проводить з ним співбесіду і стежить за його рейтингом в додатку.

Надалі, за його словами, компанія має намір працювати в ряді великих міст України

За словами Вінклера до кінця поточного початку наступного року розглядаються Львів і Одеса, в подальшому - Дніпро і Харків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!