"Укренерго" очолить топ-менеджер американської компанії

Середа, 25 травня 2016, 16:31

Комітет з призначень керівників особливо важливих для економіки підприємств при Мінекономрозвитку обрав кандидата на посаду керівника ДП "Укренерго" Сергія Зуєва.

Про це йдеться у повідомленні МЕРТ.

"Ми маємо великі очікування від керівників найбільших держпідприємств, яких вибрали за результатами відкритих конкурсів. Вони мають побудувати прозорі та зрозумілі бізнес-процеси, змінити корпоративну культуру та підвищити ефективність роботи державних компаній. Слід шукати найкращих топ-менеджерів, які мають міжнародний досвід роботи. Ними можуть бути як українські, так і іноземні фахівці", - відзначив міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

Як відомо, Зуєв має понад 15 років професійного досвіду у провідних міжнародних корпораціях.

Реклама:

Протягом останніх 6 років працював у групі AES Corporation, яка є одним зі світових лідерів в енергетичній галузі, спочатку на посаді фінансового директора в Україні, згодом - фінансового директора в Казахстані.

Наразі обіймає посаду віце-президента AES Corporation у Казахстані. Має досвід роботи в Україні, Казахстані, Австрії та в ЮАР.

Конкурс на посаду керівника ДП "Укренерго" був оголошений 19 лютого 2016 року і проходив у 2 етапи.

AES Corporation - компанія, яка виробляє і поширює електроенергію з центральним офісом в Арлінгтоні (США). Компанія була заснована в 1981 році, є одним зі світових лідерів в області виробництва і продажу електроенергії, представлена в 27 країнах, має близько 27 тисяч співробітників.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: