Пивоварський закликав Гройсмана прискорити створення Дорожнього фонду

Неділя, 15 травня 2016, 14:35

Радник міністра інфраструктури Андрій Пивоварський закликав прем’єр-міністра Володимира Гройсмана вплинути на народних депутатів для якнайшвидшого створення Дорожнього фонду.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Ми про це говорили майже 15 місяців, розробили закони, запустили їх до ВР та... не отримали підтримки депутатів. Тепер прем'єр сказав, що до вересня 2016 року він хотів би створити Дорожній фонд та децентралізувати дорожнє господарство! Пане прем'єр, може не потрібно чекати вересня? Закони розроблені та подані до ВР. Їх можна прийняти на найближчому сесійному тижні", - заявив чиновник.

Пивоварський переконаний, що якщо Гройсман "поставить крапку" у створенні Фонду та децентралізації, тоді українці будуть мати шанс через 4-5 років їздити якісними дорогами. "Володимир Борисович, тримаємо за вас кулачки! Маю надію, вас депутати почують та підтримають. Це потрібно Україні", - резюмував радник міністра.

Реклама:

Як повідомлялося раніше, Гройсман заявив, що уряд працює над створенням Дорожнього фонду, проведенням децентралізації управління доріг та забезпеченням їх ремонту, що дозволить відродити дорожнє господарство України.

Нагадаємо, 29 березня депутати Верховної ради під час сесії не змогли проголосувати про проект закону, який передбачує створення Державного дорожнього фонду України.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: