Українські розробники випустили гібрид Foursquare і WhatsApp

Вівторок, 10 травня 2016, 16:08

Команда українських розробників запустила iOS-додаток Spottle (Android-версія вишла раніше).

Про це пише AIN.

Як пише видання, самі розробники називають його змішанням Foursquare і WhatsApp в одному додатку.

Це гео-месенджер, за допомогою якого користувачі зможуть писати в чати закладам навколо себе. На 6 травня додаток встановили вже понад 7000 користувачів.

Реклама:

Додаток працює так: він отримує координати користувача і показує йому всі заклади поруч у вигляді списку чатів.

У кожен чат можна написати, повідомлення прочитає оператор з команди стартапу. Це може бути питання, відгук або скарга, на які оператор відповість.

 

В майбутньому планується, що на них буде відповідати адміністрація закладу: таку функцію вже тестують з власниками кафе і ресторанів в Дніпропетровську.

Зараз до додатка підключилися 12 закладів.

Користувачеві також дають доступ до відгуків, фото закладів, меню, розкладу фільмів в кіно і т.д. Базову інформацію можна отримувати в чаті і за допомогою інтерфейсу-бота: наприклад, натиснувши на кнопку "фото", користувач отримає випадкове фото закладу у відповідь.

Ангельським інвестором стартапу став Сергій Таранов, CEO Go interactive !, в квітні він надав проекту 10 тис доларів для тестування бізнес-моделі, а Едвайзер - Джеремі Ейкін, CEO DataRobot.

Додаток безкоштовний, заробляти команда планує на продажу закладам статистики відвідувань, чату для відповідей на питання людей.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!