"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

СБУ закликає клієнтів переходити у держбанки - UniCredit Bank

Четвер, 28 квітня 2016, 18:57

UniCredit Bank висловлює стурбованість листами, які надходять до клієнтів банку від регіональних підрозділів СБУз рекомендацією перейти на обслуговування до "національних банківських установ".

Про це йдеться у повідомленні банку.

"Вважаємо доцільним відзначити, що наш банк є частиною міжнародної банківської групи з бездоганною діловою репутацією. Як анонсувалося раніше, в результаті угоди з ABH Holdings SA і подальшого об'єднання "Альфа-Банку" і UniCredit Bank (Укрсоцбанку) український ринок отримає сильний і стабільний банк, який об'єднає в собі кращий досвід і практики двох міжнародних фінансових груп", - йдеться у заяві банку.

У UniCredit Bank зазначили, що відповідно до офіційної класифікації Нацбанку, "Альфа-Банк" є не банком з російським капіталом, а міжнародною банківською структурою.

Реклама:

"А отже угоду між "Альфа-Банком" і UniCredit Bank слід розглядати як результат домовленості між двома великими міжнародними інвесторами в українську економіку", - зазначили у банку.

Як зазначили у фінустанові, поширювана Службою безпеки інформація про причетність UniCredit Bank до структур з російським капіталом і про наміри чинити негативний вплив на суб'єкти господарювання державного сектору економіки України є позбавленою будь-яких підстав. 

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!