Українським авіаперевізникам погодили відкриття нових маршрутів

Четвер, 28 квітня 2016, 16:10

Комісія Державіаслужби з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній 28 квітня рекомендувала голові служби видати ряд призначень українським авіакомпаніям.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як зазначається, компаніям "Урга" та "Ейр Таурус" рекомендовано пролонгувати права експлуатації повітряних ліній для перевезень в інших країнах.

Крім того, компанії "Дарт" рекомендовано видати призначення для виконання регулярних рейсів Київ-Тірана і чартерів до Тірани з Києва, Львова, Одеси, Харкова, в Тіват з Києва і Харкова, в Бургас зі Львова та Харкова.

Реклама:

Компанії "Мотор Січ" планується видати призначення на регулярні польоти з Києва в Одесу і Львів, а також зі Львова до Ужгорода, а компанія "Браво" отримає призначення на "регулярку" з Києва в Батумі, Подгорицу, Бургас, Пафос, Араксос, Луку, Тірани і Іракліон, з Харкова і Львова в Бургас.

Найбільший український авіаперевізник - "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) отримає призначення на регулярні польоти з Івано-Франківська в Аліканте, Венецію, Мілан і Познань і з Харкова в Батумі, а також збільшить частоти на маршрутах Львів-Мадрид і Київ-Мінськ з одного до двох і з 12 до 21 рейсу відповідно.

"Дніпроавіа" рекомендовано видати призначення на "регулярку" з Дніпропетровська до Єревану і Кутаїсі і з Одеси в Бургас, а компанія Yanair отримає дозволу виконувати регулярні рейси з Одеси в Тбілісі і Батумі.

Крім того, авіаперевізники знову просили розглянути питання видачі їм призначень на польоти в Іран: МАУ - в Шираз три рази в тиждень, UM Air - в Тебріз з тією ж частотою. Комісія не набрала голосів за те, щоб видати авіаперевізникам ці призначення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!