Українські підприємці вперше об’єдналися

Середа, 20 квітня 2016, 14:37

Підприємці вперше створили об’єднавчу Спілку українських підприємців (СУП) та офіційно презентували його 19 квітня 2016 року.

Про це йдеться у повідомленні спілки.

Як зазначається, спілка українських підприємців - це перше об’єднання українських підприємців, яке створено поза межами політичних, галузевих та територіальних інтересів з метою формування сприятливого бізнес-середовища, захисту інтересів та популяризації інновацій серед представників малого, середнього та великого бізнесу України.

СУП об'єднує, представляє та захищає інтереси незалежних українських підприємців, незважаючи на масштаб, галузь та географію їхньої діяльності, йдеться у повідомленні.

Реклама:

Крім того, спілка діє поза політикою та не відстоює інтереси олігархів. СУП прагне об’єднати понад 100 тис українських підприємців до 2020 року.

Ради директорів СУП, сплатили до держбюджету України понад 2,2 млрд грн податків, створили понад 90 тис робочих місць та експортували українських товарів та послуг на суму понад 15 млрд грн у 200 країн світу.

Серед членів Ради директорів СУП: В'ячеслав Климов, співзасновник і співвласник компанії "Нова пошта" (президент Спілки), Олександр Почкун, засновник та керуючий партнер Baker Tilly Ukraine, Валерій Кондрук, власник компанії "Фармпланета", Дмитро Ушмаєв, засновник та генеральний директор компанії "Три Ведмеді", Володимир Цой, власник компанії MTI, Олена Шуляк, співвласник Midland Development Ukraine, Наталія Спіженко, власник Клініки Спіженко.

Також Наталія Єремєєва, власник компанії "Стеклопласт", Алекс Ліссітса, генеральний директор компанії IMC Group, Ігор Гуменний, власник компанії UBC Group, Сергій Бартощук, голова наглядової ради ТМ "КОСМО", Андрій Федорів, власник компанії FEDORIV, Тімур Бондарєв, засновник та керуючий партнер Arzinger, Владислав Чечоткін, засновник та співвласник компанії Rozetka.ua, Микола Толмачов, засновник та генеральний директор будівельної компанії ТММ, Тарас Вервега, співзасновник компанії SoftServe та Марія Барабаш, засновник та власник компанії A7 GROUP.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: