"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Влада" Криму хоче продати 8 об'єктів Коломойського і Боголюбова

Середа, 20 квітня 2016, 11:14

Вісім націоналізованих "владою" Криму об'єктів групи "Приват", яку контролюють Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, планується виставити на аукціон у другому кварталі цього року за ціною не менше 1,2 млрд рублів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служба міністерства майнових і земельних відносин республіки, передає "Інтерфакс-Україна".

"В даний час по восьми об'єктах, що раніше належали групі "Приват", завершені заходи щодо виконання кадастрових робіт та визначена їх ринкова вартість - понад 1,2 млрд рублів. Виставити їх на відкриті торги планується в кінці травня або червні після узгодження постанови Держрадою Криму і Ради міністрів", - йдеться в повідомленні.

На торги будуть виставлені шість об'єктів в Ялті, один - в селищі Кацівелі (на території міського округу Ялта) і один - в селищі Заозерне (міський округ Євпаторія).

Реклама:

Виручені від продажу гроші будуть перераховані до Фонду захисту вкладників (дочірня структура Агентства зі страхування вкладів) для компенсаційних виплат за вкладами в українських банках, перевищували 700 тис. рублів.

"Приватбанк", підконтрольний Коломойському і Боголюбову, припинив обслуговування клієнтів в Криму в березні 2014 роки після анексії півострова Росією.

Банк мав найбільшу мережу підрозділів на півострові серед українських банків.

Нагадаємо, "влада" Криму на початку 2016 року продала Федерації профспілок Татарстану на аукціоні за 1,4 млрд рублів санаторій "Форос", який раніше належав Коломойському.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!