"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Балчун привезе в "Укрзалізницю "польську команду"

Четвер, 14 квітня 2016, 15:59

Про це він розповів в ексклюзивному інтерв’ю "Укрінформу".

"Ключовою справою завжди є пошук рівноваги та балансу. Так, я хочу залучити до роботи кілька осіб із Польщі. Але це не буде якийсь значний польський "десант" у Києві. Я буду задоволений, якщо зможу переконати у своїй концепції змін у компанії українських менеджерів і створити з ними фантастичну команду, яка працюватиме над кращими рішеннями", - зазначив Балчун.

Він зазначив, що спілкуватиметься з топ-менеджментом компанії англійською мовою і намагатиметься згадати російську мову, яку він колись вивчав у школі.

Балчун зазначив, що поки він не збирається перевозити свою сім’ю з Польщі в Україну, а відвідуватиме її періодично у Варшаві.

Реклама:

Новий гендиректор "Укрзалізниці" зауважив, що не збирається відмовлятися від участі у рок-гурті "Chemia" і не виключає проведення концертів гурту у вихідні дні.

"Ми працюємо над альбомом, записувати його будемо у січні наступного року.. Я граю на інструментах, і це захоплення у таких складних умовах праці дає можливість знаходити у собі баланс, у певному сенсі очищатися…", - підкреслив він.

Нагадаємо, номінаційний комітет з призначення керівників держкомпаній при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України 12 квітня назвав громадянина Польщі Войцеха Балчуна переможцем конкурсу на посаду голови ПАТ "Укрзалізниця".

Для офіційного призначення на посаду кандидатуру ще має затвердити Кабмін України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: