"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кабмін закрив морські рибні порти в окупованому Криму

Понеділок, 11 квітня 2016, 19:36

Кабінет міністрів тимчасово закрив Керченський та Севастопольський морські рибні порти до відновлення конституційного ладу України на тимчасово окупованій території АР Крим та міста Севастополя.

Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів № 263 від 6 квітня 2016 року.

"Для державного нагляду за безпекою мореплавства на тимчасово окупованій території України уряд схвалив закриття Керченського та Севастопольського морських рибних портів у межах виділених акваторій", - зазначається у постанові.

"Рішення прийнято у зв'язку із неможливістю здійснювати у морських рибних портах АР Крим та Севастополя обслуговування суден і пасажирів, проведення вантажних, транспортних, експедиційних робіт та інших пов'язаних з цим видів господарської діяльності, забезпечення належного рівня безпеки судноплавства, забезпечення охорони навколишнього середовища", - йдеться у документі.

Реклама:

Державному агентству рибного господарства доручено здійснити заходи щодо інформування міжнародних організацій про закриття Керченського морського рибного порту та Севастопольського морського рибного порту.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: