"Нафтогаз" закликає вимкнути опалення якнайшвидше

П'ятниця, 1 квітня 2016, 18:26

НАК "Нафтогаз України" закликає органи місцевої влади не зволікати з завершенням опалювального сезону у зв’язку з потеплінням.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

"Зважаючи на суттєве підвищення середньодобової температури останніми днями, "Нафтогаз" вітає ініціативу КМДА щодо завершення опалювального сезону наступного тижня. Компанія також рекомендує іншим органам місцевої влади ухвалити аналогічні рішення якомога скоріше, якщо це дозволяють поточні погодні умови в регіоні", - повідомляє прес-служба.

"В умовах, коли більшість мешканців багатоквартирних будинків старої забудови не мають можливості індивідуально регулювати опалення в своїх квартирах, продовження опалювального сезону у теплі дні призведе до необґрунтованих витрат споживачів", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Нафтогаз" також просить бюджетні організації та ОСББ розглянути можливість відключення від опалення за власною ініціативою.

"Такий крок дозволить не лише зберегти ресурс природного газу, а й помітно зекономити кошти власників житла та юридичних осіб. За інформацією ПАТ "Київенерго", до компанії надійшло вже близько 800 заявок на відключення", - заявили у компанії.

Як відомо, згідно чинному законодавству підставою для припинення опалювального сезону може бути збереження середньої температури повітря вище +8°С протягом трьох діб.

Нагадаємо, що у минулому році опалювальний сезон у Києві було припинено 8 квітня.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!