ДФС вилучила у нелегальних "обмінниках" Києва понад 10 мільйонів

Середа, 30 березня 2016, 08:58

За результатами обшуків у нелегальних пунктах обміну валюти в Києві, проведених 29 березня співробітниками ДФС спільно із працівниками СБУ вилучено понад 10 мільйонів гривень

Про це йдеться у повідомленні ДФС.

Як зазначається,  вилучено готівкою 4,248 млн гривень, 127 тисяч доларів, 43 тисяч євро та 820 тисяч російських рублів та іншу валюту, що в еквіваленті становитьпонад 10 млн. грн.

Як повідомлялося раніше, податковою міліцією спільно з працівниками Служби безпеки України викрито групу громадян України, які організували протиправну схему, спрямовану на ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Реклама:

Для незаконної діяльності з обміну валют на території Києва порушники використовували пункти обміну, які діяли без обов’язкової реєстрації та отримання відповідної ліцензії на право здійснення таких операцій.

У ході реалізації інформації, отриманої в результаті проведення попередніх слідчих дій, слідчими Головного слідчого управління фінансових розслідувань ДФС спільно з працівниками СБУ проводиться 31 обшук приміщень та транспортних засобів, які в своїй злочинній діяльності використовують фігуранти провадження.

За їх результатами з незаконного обігу вилучено готівку у національній та іноземних валютах, обладнання для рахування та перевірки банкнот, чорнову бухгалтерію. 

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!