"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Марушевська: вислови Насірова можуть призвести до скандалу з ООН

Вівторок, 29 березня 2016, 17:51

Керівник Одеської митниці Юлія Марушевська вважає, що негативне висловлювання голови ДФС Романа Насірова щодо відсталості й неефективності програмного забезпечення ASYCUDA для митниць, яке надає ООН, може призвести до скандалу

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Очевидно, що митна система України потребує термінових змін. Реалізація пілотного проекту “Відкритий митний простір” на ...

Опубликовано Yulia Marushevska 29 марта 2016 г.

"Перед початком проекту ми домовились з керівником ДФС про наші наміри, зокрема і про впровадження системи ASYCUDA, яку нам пропонує ООН. Однак в процесі реалізації задуманого виявилося, що наші реформи не всім до вподоби, і замість обіцяної підтримки ми отримали погрози та перевірки", - написала вона.

Реклама:

За її словами, зненацька керівництво ДФС у Києві почало негативно висловлюватися щодо наших кроків та до нового програмного забезпечення.

"Здивованими також були представники ООН, які очікували від київських посадовців прихильнішого ставлення", - пише Марушевська.

Крім того, вона зазначила, що саме представник UNCTAD, одного з підрозділів ООН, написав голові ДФС Роману Насірову листа, де висловив стурбованість перешкодами на шляху впровадженню системи ASYCUDA.

"Я, в свою чергу, звертаюся до Міністра фінансів Наталії Яресько з проханням звернути увагу на протидію, яку чинить керівництво ДФС", - написала голова Одеської митниці.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!