ДФС відсторонила керівництво Волинської митниці

Вівторок, 29 березня 2016, 12:32

Керівництво Волинської митниці відсторонено від виконання обов'язків через службове розслідування за фактом затримання партій товарів, які незаконно потрапили на територію України.

Про це йдеться у повідомленні Державної фіскальної служби.

У прес-службі наголосили, що нещодавно завершилися перевірки 24 митниць ДФС з питань здійснення митного оформлення товарів за деклараціями типу ІМ 40 ЕА.

"Крім того, постійну роботу щодо викриття корупційних схем та причетності до них працівників митниць здійснюють підрозділи Головного управління внутрішньої безпеки ДФС", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Як наголошується, наразі проводиться службове розслідування на Волинській митниці за фактом затримання партій товарів, які незаконно потрапили на територію України. Тому керівництво митниці було відсторонено від виконання службових обов’язків.

"Зараз пріоритетне завдання нового керівника - стабілізувати роботу регіональної митниці та посилити дії щодо запобігання контрабанді та порушенню митних правил", - заявили у ДФС.

Раніше повідомлялося, що за ініціативою служби внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби в січні-лютому 2016 року було відкрито 84 кримінальні провадження проти співробітників ДФС.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: