РФ відновлює авіаперельоти до Туреччини

Четвер, 24 березня 2016, 15:20

Росавіація видала перший з моменту погіршення російсько-турецьких відносин допуск на організацію регулярних пасажирських перевезень до Туреччини.

Про це передає РБК.

"Дозвіл отримала авіакомпанія "Уральські авіалінії" напередодні початку літнього сезону право почати рейси в турецьку Анталью. Відповідно до наказу Росавіації, регулярні рейси на узбережжі Середземного моря можуть здійснюватися з Ростова-на-Дону, Казані і Нижнього Новгорода до семи разів на тиждень", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що з 1 грудня 2015 року чартерні повітряні перевезення між Росією і Туреччиною були заборонені.

Реклама:

Заборона була введена урядом Росії в якості одного зі "спеціальних економічних заходів" впливу на Туреччину в зв'язку з погіршенням відносин двох країн, що послідував за знищенням турецькими літаками бомбардувальника Су-24 над турецькою територією.

Як івдомо, тією ж постановою російським туроператорам було наказано "утримуватися" від продажу росіянам путівок до Туреччини.

Однак регулярне авіасполучення між двома країнами зупиняти не стали, тому туристи, охочі вирушити в Стамбул або на турецькі курорти самостійно, цілком можуть це зробити.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: