Міненерго виділило 64 мільйони гривень на зарплати шахтарям

Середа, 2 березня 2016, 16:48

Міністерство енергетики та вугільної промисловості спрямувало 63,7 млн гривень шахтам чотирьох областей на погашення заборгованості із заробітної плати.

Про це йдеться у повідомленні відомства.

Як наголошується, 63,7 млн гривень спрямовані у середу, 2 березня, держпідприємствам "Львіввугілля", "Волиньвугілля", "Лисичанськвугілля" та "Первомайськвугілля".

"Вказані кошти будуть використані на погашення заборгованості із зарплати за листопад-грудень 2015 року", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Іще 74,9 млн гривень найближчим часом мають бути виділені Державним казначейством для виплати зарплати за листопад - грудень 2015 року вугледобувним підприємствам Донецької області", - повідомляє прес-служба.

Як відомо, раніше шахтарі декількох шахт на Львівщині оголосили страйк через невиплату зарплат.

Голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець повідомляв про намір шахтарів 12 січня перекрити пункти пропуску на польському кордоні, щоб привернути увагу до невиплат зарплат. За його словами, заборгованість за листопад становить 78%, за грудень – 100%.

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: