"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Український стартап залучив 400 тисяч доларів інвестицій

Середа, 16 березня 2016, 13:06

Digital Future і WannaBiz інвестують в український стартап Replyapp 400 тисяч доларів.

Про це йдеться в повідомленні Digital Future, пише "ЛігаБізнесІнформ".

Перший інвестор вкладає 350 000 доларів в проект українського підприємця Олега Білозора. Ще 50 000 доларів інвестує фонд WannaBiz.

Replyapp.io - це система, що дозволяє автоматизувати розсилку персоналізованих електронних листів. Кожен лист, надісланий через систему, виглядає так, ніби він написаний персонально адресату від когось особисто. У грудні 2015 роки кількість листів, відправлених за допомогою цієї системи, перевалила за 1 млн.

Реклама:

Компанія створена в серпні 2014 року, а перший реліз відбувся в червні 2015.

"Сервіс, в першу чергу, призначений для менеджерів з продажу та використовується для розсилки так званих "холодних" листів (коли до клієнта звертаються вперше), а також для автоматизації "теплих" розсилок (коли з клієнтом вже спілкувалися)", - відзначається в повідомленні.

"В останні півроку наші продажі росли на 30-50% на місяць. Якщо ми хочемо і далі займати сильну позицію на ньому, то нам доведеться вже зараз працювати раз в 10 швидше й інтенсивніше, і наймати людей прямо зараз, а не чекати, коли виросте наш дохід, щоб ми могли це зробити самостійно, без інвестицій", - розповів засновник стартапу Олег Білозір.

Інвестиції будуть спрямовані на розширення продажів, маркетинг і розвиток продукту.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що український стартап Ecoisme пройшов в програму акселератора Virgin Media Accelerator, запущений в Лондоні підприємцем Річардом Бренсоном в партнерстві зі знаменитим американським інкубатором TechStars.

Більше про Ecoisme - в недавньому матеріалі ЕП.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!