Мінфін погодив концепцію реформування вугільної галузі

Субота, 12 березня 2016, 12:16

Концепція державної цільової економічної програми реформування вугільної промисловості до 2020 року, яка розроблена Міністерством енергетики та вугільної промисловості, була погоджена Міністерством фінансів та передана для розгляду урядом.

Про це повідомляє прес-служба Міненерговугілля.

Згідно з проектом концепції, оптимальним напрямком для розв’язання проблеми збиткової роботи вугільних шахт буде ефективне реформування вугільної галузі та виведення їх на беззбиткову роботу.

"Серед завдань, передбачених концепцією, - удосконалення нормативно-правової бази для прискорення реструктуризації збиткових шахт; підвищення інвестиційної привабливості вугледобувних підприємств; створення механізмів для соціального захисту вивільнених працівників та вирішення екологічних проблем; прискорення підготовки шахт до приватизації", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

До реформування будуть залучені фахівці обласних державних адміністрацій, на територій яких розміщенні підприємства вугільної галузі, Мінсоцполітики, галузевих профспілок та інших установ.

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: