Facebook викупив білоруського розробника програм

Четвер, 10 березня 2016, 10:21

Facebook купив білоруську компанію-розробника програми MSQRD.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив партнер Hybrid Capital Ілля Кенігштейн.

"12 мільйонів завантажень, в TOP-5 американського AppStore", - написав Кенігштейн.

"Згідно з умовами угоди, команда переїде в представництво FB в Лондоні (фейсбук просто не купує тих, хто відмовляється від переїзду)", - заявив він.

Реклама:

Вартість угоди, за оцінкою Кенігштейна - не менше 30-40 млн доларів. "Непогано для історії терміном 3 місяці", - підсумував партнер Hybrid Capital.

Facebook только что купил белорусскую #MSQRD. 12 миллионов скачиваний, в TOP-5 американского AppStore. По условиям сделк...

Опубликовано Ilia Kenigshtein 9 марта 2016 г.

Додаток MSQRD з'явився в грудні 2015 року. За перший місяць з моменту релізу його скачали понад мільйон осіб, до кінця лютого кількість користувачів зросла до 10 млн.

Версію програми для Android розробники планують випустити в середині березня 2016 року, бета-версія вже доступна в Play Market, пише vc.ru.

Особливу популярність додаток MSQRD отримав за рахунок маски з Леонардо Ді Капріо, яка з'явилася перед церемонією вручення "Оскара", відзначає Bloomberg. З її допомогою сервіс увійшов в топ-5 американського App Store.

Як повідомлялося, компанія Facebook повідомила про зростання доходів у четвертому кварталі 2015 року більш ніж на 50% в порівнянні з тим же періодом 2014 року.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: