"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Нацбанк вирішив підтримати міністрів-реформаторів фото-флешмобом

П'ятниця, 5 лютого 2016, 09:44

Національний банк на підтримку колег міністрів-реформаторів у продовженні реформ та повній перебудові країни ініціює фото-флешмоб.

Про це йдеться у повідомленні регулятора на його сторінці у Facebook.

#МиРазом Національний банк на підтримку колег міністрів-реформаторів у продовженні реформ та повній перебудові країни і...

Опубликовано Національний банк України 4 февраля 2016 г.

"НБУ - незалежний центральний банк і є поза політикою, проте, ми поважаємо та цінуємо роботу міністерств та відомств - локомотивів реформ і трансформацій в Україні", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Регулятор зазначає, що окремо кожній новій команді в державних установах важко здійснювати системні реформи на рівні країни, але можливо. Багато нових міністрів та їх команд вже продемонстрували яскраві результати.

Як відомо, 4 лютого міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко та міністр інфраструктури Андрій Пивоварський вирішили відкликати заяву про свою відставку з посади міністрів.

Разом з тим міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус, який заявив напередодні про відставку, повідомив, що не відкликатиме свою заяву назад.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!